BULEVARD.AL
  • BULEVARD.AL
E Shtune, 25 Tetor 2014


Vende te lira pune


Mane TCI Tirane
Kompania Mane TCI kerkon te punesoje nje inxhinier topograf me eksperience ne piketimin e objekteve te ndertimit. Kandidati duhet te jete diplomuar ne Fakultetin e Inxhinierise se Ndertimit dega Gjeodezi dhe te kete nje eksperince pune jo me pak se 5 vjet ne piketimin e objekteve civile te ndertimit dhe rivelimeve topografike. Kandidati duhet te plotesoje keto kerkesa optimale: * Preferohet, te njohe dhe perdore apartet me rreze lazer te tipit Total Station ose te tipit me te fundit. ( e preferueshme LAIKA) * Te jete i afte te piketoje objete me siperfaqje te madhe ndertimi me konstrukione beton/arme dhe metalike. * Te jete ne gjendje te jape kuota per konstruksione te ndryshme metalike dhe beton armeje sic jane kapriata metalike trare, kollona, elemente ne fasade, shkalle etj. * Te beje nivelimin e kallepeve te betonit para se te hidhet betoni ne veper. * Te ndjeke punimet e ndertimit nga afer duke dhene kuotat e kerkuara nga projekti * Te beje azhornime te ndryshme dhe lidhjet me sistemet koordinative relative dhe absolute * Te jete ne gjendje te beje profile gjatesore dhe terthore dhe llogaritjen e volumeve mbushje/germim * Te zbatoje projekte ne terrene te pjerreta * Te jete i afte te hedhe ne terren vijen e projektit me pjerresi te kerkuar nga projekti * Te kete aftesi te mira komunikuese dhe te jete ne gjendje te kooperoje me stafin teknik * Nese ka aparatin e tij personal perben nje avantazh * Te njohe software te ndryshme, Autocad si dhe programe topografike * Njohuria e gjuhes angleze perben avantazh. Kandidatet e interesuar duhet te paraqesin CV e tyre prane kompanise Mane TCI deri dt 30.09.2009, ne adresen e meposhtme.
Autostrada Tirane- Durres, Km 6. kati i trete. (04) 238 01 24 / s.hoxha@manetci.com.al Tirane
Deutch Pharmacy Tirane
Kompani e huaj qe ka filluar aktivitetin ne Shqiperi kerkon: -5 Marketing Pharm.Med.Representative Te kene mbaruar ne deget: -Mjekesi e pergjithshme -Farmaci -Stomatologji Preferohen personat qe kane eksperience pune. Gjithashtu: -Te posedojne patente te tipit B - Aftesi te mira komunikuese, afte si te mira per te punuar me individe te ndryshem, grupe, komunitete etj -Te njohin programet baze te Microsoft Office Paga dhe kushtet qe ofrojme ne jane nder me te mirat ne treg ne Shqiperi. Bashke me CV preferohet te dergohet dhe foto.Aplikimet vazhdojne deri me 30 shtator 2009. Te gjithe ata qe do te bejne intervisten do te lajmerohen permes e-mailit dhe telefonit. Faleminderit!
companyprofileinfo@gmail.com Tirane
Top Lingua Tirane
Qendra e gjuheve te huaja Top Lingua kerkon: Mesuese te gjuhes Angleze & Italiane part-time . Te kete mbaruar Fakultetin e Gjuheve te Huaja ,dega Anglisht ose Italisht . Te kete experience pune . Te kete mesataren mbi 8-te.
Tek fusha e aviacionit, pallatet e telebingos. 068 20 02 065 / top_lingua@hotmail.com Tirane
VISION CENTER Tirane
KERKOJME TE PUNESOJME NJE SEKRETARE (Orari i punes 09:00-17:00) Dergoni CV ne adresen e meposhtme te e-mailt. (CV duhet te jene te detajuara dhe te shoqeruara me foto)
Pallatet Agimi, Hyrja si tunel, prane Bar Roma. 044 804 670 / vision-center@live.com Tirane
EIG shpk Fier
Firma austriake "Let's Doit" kerkon te punesoje per projektin e saj te ri ne Shqiperi nje ekonomiste ne qytetin e Fierit. Ekonomiste Kushtet Te kete kryer arsimin e larte ekonomik. Te kete pervoje pune. Te dije te perdori programin alfa. Aftesite Kandidatet potencial duhet te demostrojne ambicie dhe motivim te larte ne pune; duhet te kene aftesi te shkelqyera ndernjerezore dhe komunikimi; te punoje si ne grup , ashtu dhe ne menyre te pavarur, me minimum mbikqyrje. Te ushtrojne rregullat dhe praktikat e firmes. Kandidatet qe deshirojne te aplikojne duhet te dorezojne nje CV personale ne adresen e e-mailit.
joli.ibro@gmail.com. Fier
Parukieri Silva Tirane
Parukieri Silva kerkon te punesoje nje parukiere me eksperience per turnin e mbasdites. Personi duhet te jete i komunikueshem, i shkathet, te pelqeje punen si dhe te vere klientet gjithmone ne plan te pare. Ambjenti,kushtet e punes dhe paga jane shume te mira.
Rruga Elbasanit 068 29 80 248 Tirane
Top Shop Tirane
TOP SHOP Kerkon te punesoje Brand Manager Personat e interesuar te dergojne CV me fotografi ne adresen e e-mailit brenda dates 31.08.2009 ose prane zyrave te Top Shop. Pagesa baze e mire + mundesi per bonus. Ne perzgjedhje do kene perparesi kandidatet me eksperience dhe njohuri te gjuhes angleze.
Rruga: Sami Frasheri, Kulla Metropol, (perballe Drejtorise se Policise, Tirane) 068 40 87 898 / info@studio-moderna.com Tirane
MARXH Shpk Tirane
Shoqeria "MARXH" shpk e njohur ne tregun e pjeseve te kembimit per automjete ofron nje vend te lire pune si shites qe te plotesoje kriteret e meposhtme: -Mashkull -Mosha 22-35 vjec -Arsim i larte(perparesi ka shkolla mekanike) -Te njohe programet baze te kompjuterit -Perparesi gjuha angeze/gjermane Per cdo informacion na shkruani ne adresen e e-mailit.Paga shume e kenaqshme.
e.ferhati@icc-al.org (04) 223 81 90 Tirane
Albanian Mobile Communications (AMC) Tirane
If you consider yourself to be an energetic individual in search of challenging opportunities as to participate in the development of new milestones on the high standards that AMC has sanctioned on the Albanian market, an excellent opportunity has arisen for you! WE ARE LOOKING FOR AN EXECUTIVE ASSISTANT QUALIFICATIONS: *University Degree. *Excellent command of English Language, spoken and written * PC literate and Experienced in Office Management * Analytical skills *Excellent communication and interpersonal skills * Patient, flexible, confidential and professional * Articulated and diplomatic, with excellent organizational skills * Team player orientation, energy, enthusiasm, and a "can do" attitude are required * Availability to work overtime MAIN DUTIES: * Provide full secretarial, administrative and organizational support * Understanding of the business and organizational structure of the company * Preparation of regular reports, for internal use as per Group disposal * Schedule and organize meetings, answer to e-mails, telephone and electronic inquires and messages. Submit expenses. * Maintains a regular communication with other Group structures * Compilation of high quality documents, presentations, etc.Interested applicants should complete the Application Form, available at: * Internet, www.amc.al * AMC reception, Laprake * AMC shops. Deadline of application: 13th of September, 2009.Only applicants selected from the CV-s will be contacted.
Rruga:Gjergj Legisi,Laprake jobs@amc.al Tirane
Infotech Tirane
"Infotech Distributor" me qender ne Tirane , kerkon te punesoje Menaxher Shitjesh per filialin ne Durres. Preferohet te kete : Njohuri Kompjuterike. Aplikantet duhet te jene me banim ne Durres Mosha mesatare 25-35 vjec Te interesuarit mund te paraqesin CV prane ambienteve tona,si dhe me e-mail.
Ruga e Kavajes (pranePoliklinikes Nr.9) 068 40 13 249 / office@infotech-distribution.com Tirane
Irisoft Tirane
Qendra Irisoft kerkon staf per rrethet Elbasan, Vlore, Korce, Fier, Kruje dhe Tirane. * Pedagoge, mesues, ekonomiste, inxhiniere per mesimdhenie ne lende te ndryshme per ciklin 9 vjecar, te mesem dhe universitar; * Manaxhere, Agjente marketingu, administratore zyre, recepsioniste, sekretare me orar te plote dhe te pjesshem; * Instruktore kompjuteri ne module te ndryshme * Mesues dhe pedagoge te gjuheve te huaja; anglisht, italisht, frengjisht, spanjisht, greqisht, turqisht, kineze, etj.. * Informaticiene, Grafiste, designe. faqoses, redaktore letrare. * Shperndares reklamash, sanitare.Afati i pranimit mundesisht brenda muajit shtator. Per cdo CV te derguar do ju kthehet nje pergjigje.Dergoni nje CV tuaj ne adresen e meposhtme te e-mailit.
irisoft_centre@yahoo.com (04)224 21 07 / 068 20 97 040 Tirane
New Construction Tirane
Kerkohet inxhinier ndertimi, inxhinier arkitekt, teknik ndertimi, me pervoje dhe eksperience. Te njoh shume mire proceset dhe teknologjite e reja. Te jete i afte ne rikonstruksionin, rinovimin, dhe ndertimin e objekteve te reja te banimit dhe sherbimit. Te njoh shume mire te gjithe zerat e punes si dhe kostot reale te tyre. I afte te ndertoj marrdhenie te mira pune dhe komunikim. Te interesuarit te dergojne nje CV se bashku me numrat e kontaktit ne adresen e meposhtme.
new.construction.albania@gmail.com Tirane
Studio Vassi Tirane
Kerkohet punonjes/e, mbi moshen 25 vjec, te njohe mire programet Adobe Photoshop, Corel, Publisher etj. Do preferoheshin personat qe kane eksperience ne fushen e stampimit te fotografise. Te interesuarat te na dergojne CV e tyre ne adresen e e-mailit ose ne adresen e meposhtme.
Rruga:M. Shyri, Pall. Shallvare, Perballe Drejtorise se Telekomit studiovassi@yahoo.com Tirane
Dea Immobiliare Tirane
Kerkohet Agjent Marketingu full time. Arsimi i larte i detyrueshem. Te jete i komunikueshem dhe i afte te binde. Vendi i punes ofrohet per kompani siguracionesh. Kompania ofron nje ambient komod, staf te kualifikuar dhe mundesi per ngritje profesionale si edhe trajnime te ndryshme.
ola1401@yahoo.com Tirane
UAB Tirane
An International beverages Company, " United Albanian Breweries " sh.p.k. is seeking for a cashier in head office in Tirana. Main Duties / Requirements: Receiving, counting, checking and comparing money with invoices. Getting money from truck drivers, Sales Promoters. Credit each customer /debtor. Accurately record all cash at registers. Graduated at University , preferable Economic Faculty Familiar with Microsoft Office. Good writing and verbal communication skills in Albanian. English is an advantage. If your qualifications match these requirements and you wish to work in a positive, team oriented environment with a competitive compensation and benefits package, we invite you to apply. Pls send your CV at the following address.
Rruga: Vangjel Ceco, Kombinat (04) 235 09 91 / ecelislami@uab.al Tirane
Shko ne

HOME KUSH JEMI SHERBIME KONTAKT TE DREJTAT DHE PRIVATESIA
bulevard.al