BULEVARD.AL
  • BULEVARD.AL
E Premte, 25 Prill 2014
Vende te lira pune


Vela H.R. Consulting Tirane
Vela H.R. Consulting? ofron; / Pun?sim Nd?rkomb?tar / Trajnime profesionale / K?shillim i karrier?s / Konsulenc? e biznesit / Intern'ship / Vela H.R. Consulting sjell tek ju oferta p?r v?nde pune n? v?ndet m? t? zhvilluara t? lindjes s? mesme si UAE,Qatar,Saudi Arabia,Kuwait,Oman,Bahrain,etj. n? fushen e *Hospitality/Tourism & Human Resource Services*. *P?rshkrimi i pun?s* Restaurant Manager Human Resources Manager Project Manager Executive Housekeeper Bar Manager Waiter & Waitress / Hostess Sales Executive (Petroleum products) Office Co-ordinator Sales & Marketing Professionals Vela H. R. Consulting? nuk ofron thjesht nj? sh?rbim pun?simi,k?shillimi biznesi e karriere,por nd?rton suksesin e t? ardhmes tuaj! Ju mir?presim t? aplikoni duke vizituar faqen http://velaconsulting.al/apliko-tani ose duke derguar e-mail n? info@velaconsulting.al
Bulevardi Ismail Qemali Qendra Tregtare Aleksandria Kati i 2-t? Zyra p?rball? Internet Tirane
Vela HR Consulting Vlore
Our Client, one of the largest infrastructure Company in the Middle East is contracting for: Sr. PMO Manager Sr. Storage Specialist Sr. Datacenter Specialist Sr. Sharepoint Admin Expert Sr. Database Oracle Consultant Sr. CRM Admin Expert Sr. Network Administrator Expert Sr. System Admin Expert Sr. IT Security Specialist Expert Program Manager - IT Sr. Application Development Leader Sr. Systems Analyst Sr. GIS Consultant IT Project & Operations Coordinator ERP finance Functional Consultant Oracle ERP Procurement Functional Consultant Oracle IT Auditor Contact Center Manager Duration: 36 months with possible extension of 12 months Salary: USD 11,000 ? USD 16,000 all inclusive (Tax free) Location: Qatar Vela H. R. Consulting? nuk ofron thjesht nj? sh?rbim pun?simi,k?shillimi biznesi e karriere,por nd?rton suksesin e t? ardhmes tuaj! Ju mir?presim t? aplikoni duke vizituar faqen http://velaconsulting.al/apliko-tani ose duke derguar e-mail n? info@velaconsulting.al
Vela HR Consulting Bulevardi Ismail Qemali Qendra Tregtare Aleksandria Kati i 2-t? Zyra p?rball? Internet 0035569378977 Vlore
klinike dentare Shkoder
ofrojme pune per mjek(e)stomatolog(e) te liqenciuar dhe me eksperience,per me teper mund te kontaktoni ne cel:00355 67 433 6300
sheshi rus i madh 00355 67 433 6300 Shkoder
Vela HR Consulting Vlore
Vela HR Consulting? ofron: Pun?sim n? Lindjen e Mesme. Procedura e aplikimit ?sht? e thjesht?. N?se: Jeni brenda mosh?s 21 - 37 vje?, Keni formimin dhe eksperienc?n e duhur Njihni mir? gjuh?n Angleze, G?zoni sh?ndet t? mir?, Nuk keni probleme me ligjin shqiptar. Kontrata ju ofrohet 1 ? 2 vje?are, me kushte shum? t? mira pagese duke ju sponsorizuar viz?n e pun?s, sigurimin sh?ndet?sor, udhetimin, q?ndrimin, strehimin, ushqimin dhe lejen vjetore gjat? pun?s. Aplikoni duke p?rdorur formularin p?rkat?s. Trajnime profesionale n? turiz?m, me q?llim q? t? pregatisim kandidat?t potencial? p?r pozicione t? p?rshtatshme pune n? Lindjen e Mesme, n? qytete si: DUBAI, DOHA, MANAMA, MUSKAT, RYIADH, etj. Sesionet e trajnimit konsistojn? n?: Komunikim n? turiz?m Operacione front ? office Operacione ushqim dhe pije Biletari K?shillimi i karrier?s, me q?llim q? t? pregatisim student?t e vitit t? fundit bachelor, ose t? masterit p?r m?nyr?n se si duhet t? k?rkojn? pun?n e tyre/ procesin e kanalizimit t? karrier?s s? tyre, i cili ?sht? nje aspekt kritik i zhvillimit t? karrier?s, dhe si rrjedhim : K?shillimi p?r k?rkimin e pun?s dhe k?shillimi i karrier?s jan? dy sh?rbime t? nd?rthurur me nj?ri ? tjetrin. K?shilluesi i Karrier?s pran? Vela HR Consulting? ?sht? gjithashtu i trajnuar p?r t'iu asistuar n? lidhje me t? gjitha aspektet e k?rkimit tuaj t? pun?s. Konsulenca e biznesit. Vendimi pr t? krijuar nj? biznes privat, ose prezantimi i nj? aktiviteti t? huaj privat n? Shqip?ri, ?sht? nj? tjet?r fush? e konsulenc?s s? Vela HR Consulting?. T? jesh i nd?rgjegj?suar n? lidhje me procedurat ligjore, nevojat e tregut, kostot ekonomike dhe logjistike, q? cdo sip?rmarrje private duhet t? perballoj?, n? hapat e saj t? par?, ?sht? sh?rbimi q? Vela HR Consulting? ju jep, dhe ju ?on drejt zgjidhjes m? t? mir? dhe m? t? shpejt?. Internship. Tregu i stazhit nd?rkomb?tar ?sht? n? hapat e tij t? pare n? Shqip?ri, dhe ju jeni ve? nj? klik larg gjetjes s? eksperienc?s perfekte. Vela HR Consulting? ?sht? k?tu p?r t'ju siguruar asistenc? dhe mb?shtetje, n? m?nyr? q? t? gjeni stazhin, q? m? s? shumti p?rshtatet me profilin tuaj. Phone: +355697285215 Web; www.velaconsulting.al
Bulevardi Ismail Qemali,Qendra Tregtare Aleksandria,Kulla 1,Kati i 2-te +355697285215 Vlore
Berat
Berat
Albacall sha Tirane
Albacall sha,? k?rkon nj? figur? p?r pozicionin e?Zhvillues PHP me eskperienc??i cili do t? merret me shkrimin dhe p?rpunimin e kodeve sipas instruksioneve t? analistit. Aft?si ky?e t? kandidatit: 1. Diplom? universitare n? Informatik? apo ndonj? fush? t? p?raf?rt 2. Eksperienc? n? zhvillimin e aplikacioneve Web PHP me Zend Framework 3. Eksperienc? n? zhvillimin e fush?s CRM 4. Njohuri t? shk?lqyer t? Javascript , jQuery dhe JQueryUI 5.?Njohuri t? librarive Doctrine 6. Eksperienc? n? p?rdorimin e SVN 7. Eksperienc? me Xdebug 8. Njohuri shum? t? mir? t? metodave t? nd?rkomb?tarizimit t? software 9. Njohuri t? mira t? gjuh?s angleze T? interesuarit mund t? d?rgojn? CV-n? e tyre n??recruitment@albacall.eu?duke specifikuar n? objekt "Zhvillues Php" apo ta dor?zojn? pran? zyrave tona, n? adres?n Rruga Kavajes, Ish parku i autobusave, afer Globe Center. Albacall sha Tel. : 042248344 Cel. : 0694066070
Rruga Kavajes, Ish parku i autobusave, afer Globe Center. 069 40 66 070 Tirane
Berat
Berat
Albacall sha Tirane
Albacall sha Kerkon?Operator?back office?me aftesi te shkelqyera me shkrim ne nje nga gjuh?t e m?poshtme : 1.?Spanjisht?+ Italisht/Anglisht? 2.?Portugalisht?+ Italisht/Anglisht 3.?Hollandisht?+?Italisht/Anglisht? 4.?Gjermanisht?+ Italisht/Anglisht 5.?Frengjisht?+ Italisht/Anglisht Fillim pune i menjehershem. Pagese e Mire. Rritje Profesionale. Formazione te vazhdueshme. Ambient i kendshem. Ju lutemi te lexoni me kujdes njoftimin dhe mos aplikoni per gjuhen angleze, pasi gjuhet e kerkuara jane VETEM ato te nenvizuarat. Gjuha angleze dhe/ose italiane jane nje plus. Dergoni nje CV tek?recruitment@albacall.eu?duke specifikuar gjuhen per te cilen aplikoni RR Kavajes afer Globe, ish parku i autobu
RR Kavajes afer Globe, ish parku i autobuzave 44 50 80 99 Tirane
ElettroHouse Vlore
Nj? kompani leader n? Itali n? fush?n e asistenc?s teknike t? pajisjeve, p?rzgjedh 2 operatore telefonike me p?rvoj? t? d?shmueshme dhe ekspertiz? n? kujdesin ndaj konsumator?ve, p?r hapjen saj te ardhshme n? Shqip?ri. K?rkesat : - Mosha 18-45 ( mund?sisht me arsim) - Dialektike t? mir? - Njohuri t? mir? t? gjuh?s italiane ( pref. edhe anglisht ose gjermanisht ) - Njohuri t? mir? t? programit Office - Disponueshm?ri me orar t? plot? - Seriozitet maksimal dhe sakt?si, d?shir? p?r tu rritur profesionalisht - Disponueshm?ri p?r praktik? t? mundshme jasht? vendit Ajo ofron : - P?rfshirje n? nj? ambient profesional dhe nd?rkomb?tar - Mund?si p?r rritje profesionale - Pagese interesante Do te ken? p?rpar?si kandidat?t t? cil?t kan? fituar edhe p?rvoj? n? krijimin, indeksimin, dhe pozicionimin e websiteve, per reklamat-web dhe fushat? t? menaxhimit dhe optimizimin e AdWords, Adsense, etj. P?r t? paraqitur cv tuaj te aplikimit d?rgoni email ne info@riparimelektroshtepiake.com ose me faks n? 0039-06-9034267 Vendi i pun?s : Vlor
Rruga Aleksaner Moisiu +39199446027 Vlore
IAP G3 Tirane
kompania IAP G3 kerkon punojes per ne afghanistan kanditatet duhet te flasin rrjedhshem gjuhen angleze ju lutem dergoni cv tuaja ne kete email recruit@g3-systems.co.uk
Tirane
Ofrojme Kurse Tirane
ofrojme kurse fizike dhe matematike individuale ose ne grup per shkollen 9 vjecare , ne shtepin time ose ne shtepine tuaj . per me shume informacion dergoni email ose telefononi ne nr 0673416601
bulevardi zogu i pare perball ministrise se drejtesise 0673416601 Tirane
BUSINESSCALL Tirane
BUSINESS CALL PUN?SOJM? OPERATOR N? CALL CENTER KOMPANI ITALIANE,CALL CENTER OUTBOUND P?R TAKIMET. ME ORAR T? PLOT? OSE PART TIME OSE FULL TIME, K?RKOHET : NJOHJE E SHK?LQYER E GJUH?S ITALIANE . SI DHE EKSPERIENCA T? M?PARSHME N? K?T? FUSHE. OFROJM? :KONTRAT PUNE,PAGE MUJORE+ BONUS, AMBIENT RINOR PUNE P?R INFORMACIONE T? M?TEJSHME MUND T? D?RGONI CV N? EMAIL : TIRANAVOCE@GMAIL.COM OSE NA KONTAKTONI N? (VOD CLUB) : 0696813457 OSE N? ADRESEN : RRUGA " PJET?R BUDI " PALLATI ROGERS , P?RBALL RESTORANT FLOGA.
RRUGA "PJETER BUDI" PALLATI ROGERS, PERBALL RESTORANT FLOGA 0696813457 Tirane
Tirane
Ofroj kurse matematike per klasen e peste deri ne klasen e nente. Mesimi individual ose kolektiv ne shtepine tuaj ose ne shtepine time. Rr:Ramazan Bogdani Pallati 54 Ap.19 Te interesuarit te kontatojne ne nr: Tel:046304243 Cel:0695361275 Jam mesuese me eksperience ne mesimdhenie
anisa.berzani@gmail.com Tirane
Albacall Sh.a Tirane
Albacall Sh.a Azienda leader nel mercato dei servizi per le telecomunicazioni cerca uno sviluppatore PHP esperto. E' richiesta una comprovata esperienza con PHP, utilizzato strettamente con i principi MVC e/o altri diffusi design pattern. L'esperienza con Zend Framework e lo sviluppo di componenti per Joomla sono molto apprezzati. Ai candidati sar? richiesto, in fase di colloquio, di mostrare i progetti svolti in passato, pi? rilevanti. Requisiti: Profilo di sviluppatore PHP 5 Utilizzo dei design patterns Conoscenza delle caratteristiche di HTML 5 Esperienza con CSS 3 jQuery / jQuery UI / jQuery mobile Social network API experience Progetti dimostrabili basati su MVC Inviate il vostro CV a recruitment@albacall.eu Rr. Kavajes, afer Globe, ish Parku i autobuzave Tel.: 04-2248344 Tel: 069-4066070
Rr. Kavajes, afer Globe, ish Parku i autobuzave 069-4066070 Tirane
Albacall Sh.a Tirane
Albacall Sh.a. kerkon URGJENTISHT operatore telefonik, per sherbim inbound dhe inserim te menjehershem ne pune, qe njohin gjuhet e meposhtme ITALISHT + Frengjisht Gjuha primare qe kerkohet eshte njohja e mire e ITALISHTES, njohja e gjuhes franceze do perbente perparsi Dergoni CV tuaj ne adresen tone te mail recruitment@albacall.eu ose na kontaktoni ne numrat tane te telefonit 04-2248344 Rr." Kavajes" afer Globe, ish parku i autobuzave Tel. : 04-2248344 Tel : 069-4066070
Rr." Kavajes" afer Globe, ish parku i autobuzave 04-2248344 Tirane
Shko ne

HOME KUSH JEMI SHERBIME KONTAKT TE DREJTAT DHE PRIVATESIA
bulevard.al