BULEVARD.AL
  • BULEVARD.AL
E Merkure, 22 Tetor 2014
Imobiliare - Real Estate
AL agency
AL AGENCY eshte specializuar per ndermjetesimin e pasurive te paluajtshme ne blerje, shitje dhe qera. Agjencia AL ka agjentet e saj ne qytetet kryesore te Shqiperise, te cilet jane te trajnuar per ndermjetesimin e pasurive te paluajtshme. Pasurite e paluajtshme jane aktivitet atraktiv dhe fitimprures per te investuar. Ne ofrojme alternativa te shumta per: blerje, shitje, qera te pasurive te paluajtshme te cilat ja u lehtesojne zgjedhjen dhe ju kursejne kohen. AL AGENCY bashkepunon me firma te njohura ndertimi te cilat ndertojne apartamente cilesore ne qytetet si: Tirane, Durres, Fier, Vlore etj. Gjithashtu ne Ju ofrojme ekspertizen e nevojshme mbi legjislacionin dhe procedurat ne lidhje me cdo transaksion te pasurive te paluajtshme. Agjencia AL ka bashkepunime te suksesshme me te gjitha institucionet, organizatat, bizneset kombetare e nderkombetare si dhe bankat kryesore te vendit dhe eshte kthyer ne kontaktin e pare per te gjithe ndertuesit kudo ne Shqiperi. Ruajtja e konfidencialitetit per klientet tane eshte paresore per ne. Vlerat tona jane: shpejtesi, profesionalizem dhe ndershmeri. Mos hezitoni te na kontaktoni, nese kerkoni informacion me te gjere.
Rruga:Sulejman Delvina , Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 69 27 37 706 ]   [ fax: ]   [ Email: agencyal@yahoo.com ]   [ http://www.agencyal.com ]
Albania Prestige
Shitje, blerje, qera, pasuri te patundshme. Suita luksoze ne zemer te Tiranes, apartamente te reja dhe te vjetra ne qender te saj. Shtepi, vila, premisa tregetare dhe toka ne te gjithe Shqiperine por ne menyre te vecante pergjat bregdeitit shqiptar si dhe ne brigjet e liqenit te Ohrit.
Rruga:George W Bush, Edal Center, Dhoma 104, Tirane, Shqiperi , Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 4 225 36 12 ]   [ fax: +355 4 225 36 12 ]   [ Email: info@albaniaprestige.com ]   [ http://www.albaniaprestige.com/ ]
Albania Properties
Agjensi imobiliare Shqiptare me staf te dedikuar dhe specializuar ne Londer me eksperience prej me shume se 4 vjet ne fushen e shitjblerjeve te pasurive te patundshme ne Shqiperi, Angli dhe Ballkan.
Alfa Information,Sheshi Willson , Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 69 35 51 311 ]   [ fax: +44 207 607 9119 ]   [ Email: info@albania-properties.co.uk ]   [ http://www.albania-properties.co.uk ]
Albania Property Group
Albania Property Group eshte kompani qe ofron sherbime ireal estate te specializuar per pronat ne bregdet. Ne operojme ne Shqiperi permes 3 zyrash ne Tirane, Vlore, Sarande. Prej 6 vitesh ofrojme klienteles sone sherbime te shitjes se pronave, manaxhimit te qerave dhe manaxhimit te prones. Portofolin yne i pronave sjell nje numer te madh pronash cilesore.
Rruga Kavajes 59/A, Tirana Tower, Floor 6, Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 69 40 00 711 ]   [ fax: +355 4 450 05 84 ]   [ Email: ilir@albaniapropertygroup.com ]   [ http://albaniapropertygroup.com ]
Alfa Information
Blerje, shitje, marrje me qera, dhenie me qera: Vila, apartamente, dyqane, zyra, troje, magazina. Alfa Informacion jep sigurim maksimale per klientin e saj persa i perket ligjshmerise se Pasurive se Paluajtshme si dhe ndermjetson ne mbeshtetjen me Kredi Bankare.
Sheshi Wilson, ish Blloku (prane bankes ProCredit), Tirane, Shqiperi
[ Tel: + 355 4 226 28 71 / + 355 68 20 40128 ]   [ fax: + 355 4 223 16 20 ]   [ Email: info@alfainformation.com ]   [ http://www.alfainformation.com ]
ALMA REAL STATE
Ne besojme qe suksesi i nje agjensie imobiliare mbeshtetet ne te verteten e pa diskutueshme. Trajtimi i klienteve me korrektesi dhe ndershmeri.
Rruga: Brigada VIII, pall 8, shk 1, apt 2 , Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 4 225 00 58/+355 69 20 98 098 ]   [ fax: ]   [ Email: office@alma-realestate.com ]   [ http://www.alma-realestate.com ]
Balkimo Real Estate
Balkimo, agjenci real estate, krijon mundesi per blerje dhe qera lehtesisht, per cfaredo prone qe ju kerkoni. Filloni me kerkimin e prones tuaj ne faqen tone, ose kontaktoni me ndonjerin nga profesionistet tane te specializuar ne kompanite imobiliare qe te ju udheheqin.
Hotel Sheraton, Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 69 20 99 112 ]   [ fax: ]   [ Email: info@balkimo.com ]   [ http://www.balkimo.com ]
Bora
Agjencia Bora ju ofron nje sherbim profesional duke perfshire te gjitha aspektet e sherbimeve imobiliare. Qira, shitje, blerje apartamentesh, zyrash, vilash dhe gjithcka qe ju nevojitet do ta gjeni prane kesaj agjencie e cila permbush kerkesat tuaja.
Rruga:Sami Frasheri (prane Porcelanoza) , Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 4 234 58 79 / 069 20 32 653 ]   [ fax: +355 4 224 78 58 ]   [ Email: elagenci@gmail.com ]   [ ]
Century 21 Albania
Sistemi Centery 21 eshte themeluar ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes ne vitin 1971 dhe eshte Franchisor-i me i madh i agjensive imobilare ne bote.Me ane te Sistemit Franchise Century 21 Albania ju keni mundesi te jeni nje agjensi imobilare profesioniste dhe te drejtoni biznesin tuaj duke perfituar nga mbeshtetja dhe eksperienca e Franchisor-it me temadh global te pasurive te patundshme.
Rruga:Brigada e VIII,Pall Teknoprojekt,kati i dyte. , Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 4 223 11 11 ]   [ fax: +355 4 225 78 29 ]   [ Email: info@century21albania.com ]   [ http://www.century21albania.com ]
City
Agjensia Imobiliare City eshte e fokusuar kryesisht ne administrimin e pronave, kundrejt kontratave ligjore. Synimi yne eshte cilesia e sherbimeve si ne vendet e Europes Perendimore, bazuar ne sugjerimet e klienteve tane.
Blv. Bajram Curri pallatet 1 Maji, Shk 2, Kati 1., Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 4 225 4 7 11 ]   [ fax: +355 4 225 4711 ]   [ Email: info@realestatecity-al.com ]   [ http://www.realestatecity-al.com ]
Shko ne

HOME KUSH JEMI SHERBIME KONTAKT TE DREJTAT DHE PRIVATESIA
bulevard.al